MBF:lle hopeaa ja pronssia 13- ja 15-vuotiaiden SM-kilpailuissa

13-ja 15-vuotiaiden SM-kilpailuissa MBF:n pojat ottivat hopeaa ja pronssia. Tytöt aloittivat vahvan esiinmarssin, joka lupaa todella hyvää. Sebastian Abaijon oli mukana valmentamassa.

Andreas von Köhler voitti nelinpelissä hopeaa

M15-nelinpelissä Andreas Köhler pelasi finaalissa Joonas Kokon (PT Espoo) kanssa kun olivat voittaneet hyvällä pelillä semifinaalissa Luka Oinaksen ja Jimi Koivumäen 3-2.  PT Espoon Lassi Lehtola ja Leon Viherlaiho olivat odotetusti liian kova vastustaja ottaen Suomen mestaruuden.

MBF:n Onni Farin, Andreas von Köhler sekä Sisu Sammalkorpi voittivat pronssia M15 joukkuekilpailussa.  Semifinaalissa tuli viime vuoden MBF:läiset Lassi Lehtola ja Leon Viherlaiho yhdessä ja Wilmer Stråhlmanin kanssa menivät finaaliin jossa he voittivat kultaa.

MBF:n 15v joukkuen voitti pronssia

M13 kaksinpelissä Sisu ei saanut parasta peliään päälle ja joutui taipumaan Konsta Niemelälle kvartassa tiukoissa erissä 0-3.

M15 kaksipeleissä Sam Londen tsemppasi kovasti, mutta ei valitettavasti päässyt poolistaan jatkoon. Andreas joutui taipumaan kvartassa Jimi Koivumäelle ja Onni 16 parhaan joukossa Yuri Afanassieville. Sisu selvitti itsensä hienosti ykköseksi omassa poolissaan mutta joutui taipumaan Niklas Karjalaiselle.  

Kaiken kaikkiaan MBF:n pojat pelasivat hyvin, ja erityisesti Andreaksen hopea oli mieluinen yllätys.

Tytöillä vahva aloitus

Sofia ja Kamilla tsemppasivat hyvin joukkukilpailussa

Kamilla Kadar ja Sofia Räisänen pelasivat ensimmäisissä SM -kilpailuissa ja se lupasi jatkossa hyvää vaikka tällä kertaa he eivät päässeet mitaleille. N15 joukkuekisassa MBF:n tytöille tuli 3-2 voitto Koku:n tyttöjä vastaan. Kamilla voitti molemmat Kokun tytöt ja he voittivat Sofian kanssa myös nelinpelin. 

N13 joukkuekilpailussa Kamilla otti kaksi hyvää voittoa PT Espoon Noella Stråhlmania ja Sheerwoodin Sandra Suomalaista vastaan.

Kamilla pelasi pirteästi

N13 kaksinpelissä Kamilla pääsi jatkoon kakkosena, mutta kvartassa Sherwoodin Iina Hietalahti oli liian kova pala.  Sisuuntunut Kamilla pisti tuulemaan N15 kaksinpelissä. Kamilla voitti  kaikki poolin  viisi pelaajaa ja otti revanssin Iina Hietalahdesta hienolla tsemppaamisella 3-2. Kvartassa koko luokan voittaneelle Sonja Yliselle Kamilla ei vielä pärjännyt. 

Sebatian valmensi junioreitamme hienosti

Kamillan pirteä pelityyli teki moneen vaikutuksen ja Sofian kanssa MBF-läisemme ovat hyvin ensi vuonna mitalikannassa.

Hyvä tytöt!

Leave a Reply