MBF-veteraanit palkinnoille Virossa

Veteraanien perinteinen maaottelu Viroa vastaan pelattiin Haapsalussa syyskuun alussa. MBF:n Thomas Hallbäck ja Ildiko Kadar ottivat voittoja maaottelussa, sekä palkintoja henkilökohtaisessa kilpailussa maaottelun jälkeen.
Maaottelu pelattiin ikäluokissa 40-80+ ja Viro otti selvän voiton lukemin 52-37. “Ildi” pelasi N40-joukkueessa ja voitti yhden kolmesta ottelustaan, ottelun päättyessä 2-7. “Habbe” puolestaan voitti kaikki kolme otteluaan ja M60-joukkue voitti oman osuutensa 8-1.
Henkilökohtaiseen kilpailuun osallistui valitettavan vähän virolaisia, joten suurin osa kamppailuista käytiin suomalaisten kesken.
Ildi eteni naisten loppuottelun voittamalla Oksana Ruotsalaisen erin 3-1. Loppuottelussa uusi tuttavuus Anne Stenberg aiheutti aluksi suuria vaikeuksia näppylärystyllään mutta Ildi nousi 0-2 ja 2-7 alatilanteesta taistelemaan voitosta. Viidennen erän jatkopallot menivät kuitenkin Stenbergille 13-11.
Nelinpelissä Ildi otti pronssia Katrin Looken kanssa.
Habbe hävisi M65-kaksinpelissä tiukan ottelun puolivälierissä ykkössijoitettua ja luokan lopullista voittajaa Jouko Mannia vastaan. Nelinpelissä Xisheng Cong ja Habbe etenivät loppuotteluun ja pitivät ykkössijoitettuja Antti Jokista/Risto Pitkästä tiukilla, häviten kuitenkin 1-3.

Leave a Reply