Nuorisotalojen STADIN PINGISKUNKKU JA -KUNINGATAR kisat

Undomsgårdarnas STADENS PINGISKUNG OCH -DROTTNING tävling

Loppukilpailu / Finalen

Lauantaina / Lördagen 2.12.2023 klo 10-14

Sali aukeaa klo 9 / Salen öppnas kl 9

Ruskeasuon pingishallissa Ratsastie 10, 2. kerros

I Brunakärrs pingishall, Ridvägen 10, 2. våning 

Pyritään pelaamaan neljä luokkaa: tytöt ja pojat yli ja alle 14 vuotta / Vi försöker ha spel i fyra klasser: pojkar och flickor över och under 14 år.

Tuo mukaan vesipullo, pelipaita, shortsit, sukat, sisätossut, pingismaila (mailoja voi lainata paina päältä) ja mahdollisesti pyyhe ja erityisesti pirteä mieli / Ta med vattenflaska, speltröja, shorts, strumpor, inneskor, pingisracket (du kan låna en racket på plats) samt möjligtvis en handuk och i synnerhet hurtigt humör.

Palkintoina finalisteille Pongfinity Smash pingismailoja ja neljälle luokan parhaalle MBF:n treenipaita. Voittajalle “Stadin pingiskunkku” ja “pingiskuningatar” paidat. / Som pris får finalisterna Pongfinity Smash pingisracketer och de fyra bästa i klassen får MBF:s träningtröjor. Vinnarna får “Stadens pingiskung” och “pingisdrottning” tröjor.

Lisätietoja / Mera information

Sebastian Abaijon-Nurmisuo / 045 888 5408  sebastian.mbf@gmail.com

Onni Farin ‭/ 040 181 6448‬ onni.farin@gmail.com

‭Andreas von Köhler / 040 665 9885‬ andreas.vonkoehler@icloud.com

För denna aktivitet har vi fått klubbstöd från undervisnings- och kulturministeriet samt Helsingfors stads evenemangstöd. / Tähän toimintaan olemme saaneet opetus – ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea sekä Helsingin kaupungin tapahtuma-avustuksen.

Leave a Reply