Annika slår svenska mästaren i Finlandia Open

Annika stod för en riktig finländsk sensation i Finlandia Open genom att besegra Jennifer Jonsson från Sverige. Det här är första gången som en finländsk spelare besegrar den regerande svenska mästaren sedan 1980-talet. Grattis Annika!

Annika järjesti varsinaisen suomalaisen sensaation Finlandia Openissa voittamalla Ruotsin Jennifer Jonssonin. Tämä on ensimmäinen kerta kun suomalaispelaaja voittaa hallitsevan Ruotsin mestarin sitten 1980-luvun. Onneksi olkoon Annika!

Annika caused a major upset in Finlandia Open by defeating Jennifer Jonsson from Sweden. This is the first time a Finnish player defeats the reigning Swedish champion since the 1980:s. Congratulations Annika!

TextTV202

http://www.yle.fi/tekstitv/html/P202_01.html

Leave a Reply