Annika finsk mästare i damsingel!

Annika vann guld i finska mästerskapen i damsingel! Det blev också ett silver för henne i damdubbel tillsammans med Pihla och ett brons i mixeddubbel tillsammans med Pentti Olah. Pihla tog MBF’s fjärde medalj då hon vann brons i mixed dubbel tillsammans med Alex Naumi. Grattis!

Annika voitti kultaa naisten kaksinpelissä Suomen mestaruuskilpailussa! Hän voitti myös kaksi muuta mitalia: hopeaa naisten nelinpelissä yhdessä Pihlan kanssa sekä pronssia sekanelinpelissä yhdessä Pentti Olahin kanssa. MBF:n neljännen mitalin voitti Pihla sekanelinpelissä ottaen pronssia yhdessä Alex Naumin kanssa. Onnea!

Annika och coachen Lundis i bakgrunden.

Annika vann finalen mot Jannika Oksanen med övertygande 4-1!

 

Resultat / Tulokset / Results:

Damsingel
1. Annika Lundström, MBF

Damdubbel
2. Annika Lundström / Pihla Eriksson, MBF

Mixeddubbel
3. Annika Lundström, MBF / Pentti Olah, SeSi
3. Pihla Eriksson, MBF / Alex Naumi, KoKa

Leave a Reply