Två medaljer i veteran-FM / Kaksi veteraani SM mitalia

Andrei Räisänen, Thomas Hallbäck & Jon Eriksson

MBF vann två medaljer i lag-FM för veteraner den 12.11.2022. MBF tog brons både i klassen 50 år och i klassen 60 år.

I 50-åringarnas klass vann MBF först en jämn match mot PT Helsinki med 3-2. Semifinalen mot TIP-70, som slutligen tog guldet, blev ännu jämnare, men slutade tyvärr i förlust med 2-3. I den avgörande femte matchen blev det en svidande förlust med 14-16 i avgörande femte set. I laget spelade Jon Eriksson, Thomas Hallbäck och Andrei Räisänen.

Bland 60-åringarna inedde MBF med att besegra arrangörsklubben BK med 3-1. I semifinalen blev det som väntat en klar förlust mot toppseedade Wega med 0-3. I laget spelade Thomas Hallbäck och Heikki Järvinen.

Heikki Järvinen & Thomas Hallbäck

MBF voitti kaksi mitalia veteraanien joukkue SM-kilpailuissa 12.11.2022. MBF otti pronssia sekä 50 että 60 -vuotiaiden luokissa.

50-vuotiaiden luokassa MBF voitti aluksi tasaisen ottelun PT Helsinkiä vastaan 3-2. Välierässä myöhemmin kultaa voittanutta TiP-70:ä oli vieläkin tiukempaa, mutta valitettavasti ottelu päättyi 2-3 tappioon. Ratkaisevassa viidennen ottelun viidennessä erässä tuli kirvelevä 14-16 tappio. Joukkueessa pelasivat Jon Eriksson, Thomas Hallbäck ja Andrei Räisänen.

MBF:n 60-vuotiaat aloittivat voittamalla järjestävän seuran BK:n 3-1 Välierässä tuli odotetusti tappio ykkössijoitettua Wegaa vastaan 0-3. Joukkueessa pelasivat Thomas Hallbäck och Heikki Järvinen.

Leave a Reply