MBF voitti PTS Sherwoodin Junnu Cupin

PTS Sherwood ja MBF järjestivät yhdessä pöytätenniksen alkutaipaleella oleville lapsille ja nuorille starttikisat 2.3.2024 Ruskeasuolla. PTS Sherwoodin haluttu ”Junnu Cup” siirtyi tässä neljännessä turnauksessa MBF:lle.

Katso kooste Tiktokissa

tai videolla kahdella kameralla Pingis TV:stä

“Oli hienoa päästä näkemään, kuinka oma lapsemme on kehittynyt lajissa.”

-Anna & Mikael

4 tyttöä ja 22 poikaa kisasivat ikäluokittain vanhempien ollessa tuomareina ja kannustaessa innokkaita junioreita.  Tyttöjen osalta voitot menivät ristiin. Erälaskennan perustella PTS Sherwoodin Onerva Maijala tuli lopulta ensimmäiseksi.

Poikien 8-10 v luokassa MBF:n Magnus Jackson korjasi voiton häviten vain yhden erän, finaalissa KoKan Leevi Havikalliota vastaan.

“Parasta kisoissa oli hyvä tunnelma ja, että ne olivat hyvin järjestetty”, Luca.

Poikien 11 v luokassa MBF:n juniorit ottivat kirkkaimmat mitalit Luca Solapuron johdolla. Hän voitti kilpakumppaninsa ilman erämenetyksiä.

Poikien 12 v luokassa PTS Sherwoodin Tuukka Bergman voitti finaalissa HUT:in Vili Viitalan selvästi 3-0. Poikien 13-15 luokassa MBF:n  Pauli Oliver joutui taipumaan finaalissa 0-3 seurakaverilleen Tatu Ikoselle. MBF:n Upi Valkeapää ja Luca Solapuro voittivat selvästi nelinpelin.