Kamilla Kadar ja Sisu Sammalkorpi ottivat SM kultaa

MBF:n Kamilla Kadar ja Sisu Sammalkorpi voittivat 15 v juniorien sekanelinpelin Suomen mestaruuden kukistamalla ennakkosuosikit Jimi Koivumäen ja Mia Kellow’n 3-1 Oulussa 16.-17.3.2024 pelatuissa  junioreiden SM kilpailuissa.  Kamillan ja Sisun yhteispeli toimi hienosti ja he  pelasivat hyvällä tasolla. 

Kisaraportti on SPTL:n sivuilla.

Lisää kuvia tästä.

Kamilla rohmusi mitaleita sekanelinpelin lisäksi hopean 13 v ja pronssin 15 v kaksinpeleissä ja  15 v nelinpelissä Jiali Lu (OPT-86) kanssa.

Lisäksi hän voitti hopeaa 13 v joukkuekilpailussa Paola Estrada Noson kanssa. Huikea saavutus!

15 v joukkuekilpailussa Andreas von Köhler, Sisu ja Sam Londen pääsivät kahdeksan parhaan joukkoon. Kvartassa OPT-86:n joukkue oli tällä kertaa liian kova voittaen kaikki ottelunsa.  

Andreas voitti pronssia 15 v nelinpelissä PT Espoon Joonas Kokon kanssa.

Sisu ja Andreas pelasivat 15 v kaksinpeleissä hienosti. He molemmat pääsivät kvarttoihin erinomaisilla voitoilla viisieräisissä peleissä. Sisu sai kvartassa vastaansa tulevan Suomen mestarin Lassi Lehtolan ja Andreasilla oli melkein yhtä vaikea vastus, Iaroslav Bril.  

Sam Londen paransi peliään turnauksen aikana ja sijoittui toiseksi 15 v lohdutusluokassa.

Nämä SM kisat olivat ensimmäiset MBF:n 13 v joukkuelle, jossa pelasivat Luca Solapuro, Linus Lundström, Magnus Jackson ja Upi Valkeapää. He tsemppasivat hyvin voittaen lohdutussarjan, jossa ehkä hienompana oli Upin tiukka 12-10 voitto viidennessä erässä KuPTs Leevi Kauppisesta. Lisäksi Magnus voitti 13 v lohdutussarjan kukistaessaan Upin finaalissa. Tästä on hyvä jatkaa 12 v SM kisoihin (nappulaliiga) toukokuussa. 

MBF:n junioreiden lisäksi paikalla tsemppasivat Ildiko ja Levente Kadar sekä Sonja ja Thomas Londen. Heidän tukensa MBF:n pelaajille sekä matkan aikana että pelipaikalla teki tästä kisasta erityisen onnistuneen. 

“Lasten kanssa oli kiva olla, kiva tehdä yhteistyötä ja kiva nähdä heitä pelaamassa ja taistelemassa hyvässä hengessä voiton puolesta. Jo kahdessakin päivässä näkyi lasten osalta kehitystä. He tarvitsevat mitä enemmän tämänkaltaisia kisoja ja kokemuksia.“ 

-Ildiko

MBF:n sijoitukset

Sekanelinpeli kultaKamilla Kadar ja Sisu Sammalkorpi
NJ joukkue 13 vhopeaKamilla Kadar & Paola Estrada Noso
NJ13hopeaKamilla Kadar
NJ15 nelinpelihopea Kamilla Kadar Kamilla Kadar ja Jiali Lu (OPT-86)
NJ15 pronssiKamilla Kadar
MJ15 nelinpeli pronssiAndreas  von Köhler ja Joonas Kokko (PT Espoo)
Lohdutussarjat
MJ13 joukkue 1. sija Luca Solapuro, Linus Lundström, Magnus Jackson & Upi Valkeapää
NJ13 3. sija Paola Estrada Noso
MJ13 1. sija Magnus Jackson
MJ13 2. sija Upi Valkeapää
MJ15 2. sija Sam Londen

Leave a Reply