MBF sai toisen kiinnityksen aloittelijakilpailujen “Junnu Cup”iin

Lähes kolmekymmentä lasta ja nuorta kisasivat PTS Sherwoodin ja MBF:n järjestämissä kisoissa Ruskeasuolla lauantaina 24.8.2024 .  Rating rajaksi oli asetettu noin 800 jotta kaikille olisi sopivan tasoisia pelikavereita. 

PTS Sherwoodin haluttu ”Junnu Cup” jäi  tässä viidennessä turnauksessa MBF:lle. 

Viisi tyttöä ja 22 poikaa kisasivat ikäluokittain vanhempien ollessa tuomareina ja kannustaessa innokkaita junioreita.  Pelajia oli saaman verran kuin neljänsissä aloittelijakilpailuissa. 

PTS Sherwoodin Sohvi Vuorinen voitti tyttöjen kilpailut, Ge Anne Quinal Sunilan Sisusta tuli hopealle. 

Poikien 8-9 v luokassa Eliel Laitasalo kukisti finaalissa Friedrich Mustosen 3-1. Finalistit olivat harjoitelleet kesällä MBF:n Ruoskeasuolla järjestämällä EasySport pingisleirillä, mutta eivät vielä ole liittyneet pingisseuraan. Siksi erityisen merkille pantava suoritus!

Poikien 10-11 v luokan finaalissa oli MBF:n Magnus Jackson  voitti seurakaverinsa ja Leon Blombergin  3-1 ja korjasi viime kisojen tavoin voiton. 

Yli 12 vuotiaiden poikien  MBF:n Linus Lundström korjasi potin häviämmättä erääkään. Finaalissa seurakaveri Joona Rauvola piti Linusta tiukilla toisessa erässä.

Linus Lundström ja Magnus Jackson voittivat  nelinpelin. Hopealle tulleet PTS Sherwoodin Viola Saarto  ja Sohvi Vuorinen antoivat kovan vastuksen, mutta joutuivat taipumaan 3-1.

Aloittelijakisa on erinomainen tapa tulla mukaan lajin organisoituun kilpailutoimintaan. Vastus on ainakin pääsääntöisesti juuri sopivan tasoista ja samalla lapset näkevät, kuinka muut pelaavat. Näitä pitäisi olla enemmän! Junnuseurojen pitäisi myös tehdä enemmän yhteistyötä ja käydä toistensa kisoissa. MBF ja Sherwood ovat malliesimerkki tällaisesta. – Esko Heikkinen

Vanhemmat olivat korvaamaton apu kisojen läpimenemisen kannalta. Vaikka nuoret pelaajat osaavat laskea pisteet, niiden kirjaamisessa vanhempien apu oli tarpeen. Kaikki kannustivat toisiaan hyvässä hengessä. Tällä kertaa aikataulun kanssa oli valitettavasti ongelmia. Tämä korjataan seuraavissa kilpailuissa.

Tulokset

Leave a Reply